Home Paketi Trio

TRIO PAKETI (kabelska TV+DTV, IP Telefonija, kabelski internet)

 

TRIO XS
V paket je vključen paket S za internet, vsi kabelski programi TV+DTV in IP telefonija, s telefonskimi impulzi, ki se zaračunajo po porabi. V paket S interneta je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa, ter do dva elektronska poštna naslova (predala velikosti vsak po 100MB). Hitrost prenosa podatkov je največ 10 Mbit/s v smeri uporabnika in 2 Mbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi en dinamičen IP naslov. Paket je namenjen za redno pregledovanje spletnih strani, elektronsko poslovanje z banko, IRC in za snemanje popravkov programov in iger. Cena mesečne naročnine tega paketa je 27,00 EUR, v primeru, da naročnik ni uporabljal IP telefonije. V nasprotnem primeru se IP Telefonija zaračuna po mesečni porabi naročnika in cenikom skladnim za paket Trio. V primeru, da želi stranka še dodatno telefonsko številko, je to mogoče z mesečnim doplačilom 3,00 EUR.

TRIO S
V paket je vključen paket S za internet, vsi kabelski programi TV+DTV in IP telefonija, s telefonskimi impulzi, ki se zaračunajo po porabi. V paket S interneta je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa, ter do dva elektronska poštna naslova (predala velikosti vsak po 100MB). Hitrost prenosa podatkov je največ 20 Mbit/s v smeri uporabnika in 3 Mbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi en dinamičen IP naslov. Paket je namenjen za redno pregledovanje spletnih strani, elektronsko poslovanje z banko, IRC in za snemanje popravkov programov in iger. Cena mesečne naročnine tega paketa je 30,50 EUR, v primeru, da naročnik ni uporabljal IP telefonije. V nasprotnem primeru se IP Telefonija zaračuna po mesečni porabi naročnika in cenikom skladnim za paket Trio. V primeru, da želi stranka še dodatno telefonsko številko, je to mogoče z mesečnim doplačilom 3,00 EUR.

TRIO M
V paket je vključen paket M za internet, vsi kabelski programi TV+DTV in IP Telefonija, s telefonskimi impulzi, ki se zaračunajo po porabi. V paket M interneta je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa, ter do dva elektronska poštna naslova (predala velikosti vsak po 100MB). Hitrost prenosa podatkov je največ 35 Mbit/s v smeri uporabnika in 6 Mbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi en dinamičen IP naslov. Paket je namenjen za redno pregledovanje spletnih strani, elektronsko poslovanje z banko, IRC in za snemanje popravkov programov in iger. Cena mesečne naročnine tega paketa je 34,00 EUR, v primeru, da naročnik ni uporabljal IP Telefonije. V nasprotnem primeru se IP Telefonija zaračuna po mesečni porabi naročnika in cenikom skladnim za paket Trio. V primeru, da želi stranka še dodatno telefonsko številko, je to mogoče z mesečnim doplačilom 3,00 EUR.

TRIO L
V paket je vključen paket L za internet, vsi kabelski programi TV+DTV in IP Telefonija, s telefonskimi impulzi, ki se zaračunajo po porabi. V paket L interneta je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa, ter do dva elektronska poštna naslova (predala velikosti vsak po 100MB). Hitrost prenosa podatkov je največ 50 Mbit/s v smeri uporabnika in 10 Mbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi en dinamičen IP naslov. Paket je namenjen za redno pregledovanje spletnih strani, elektronsko poslovanje z banko, IRC in za snemanje popravkov programov in iger ter za družine, ki veliko časa preživijo na internetu. Cena mesečne naročnine tega paketa je 37,50 EUR, v primeru, da naročnik ni uporabljal IP Telefonije. V nasprotnem primeru se IP Telefonija zaračuna po mesečni porabi naročnika in cenikom skladnim za paket Trio. V primeru, da želi stranka še dodatno telefonsko številko, je to mogoče z doplačilom 3,00 EUR.

TRIO XL
V paket je vključen paket XL za internet, vsi kabelski programi TV+DTV in IP Telefonija, s telefonskimi impulzi, ki se zaračunajo po porabi. V paket XL interneta je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa, ter do dva elektronska poštna naslova (predala velikosti vsak po 100MB). Hitrost prenosa podatkov je največ 70 Mbit/s v smeri uporabnika in 20 Mbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi en dinamičen IP naslov. Paket je namenjen za redno pregledovanje spletnih strani, elektronsko poslovanje z banko, IRC in za snemanje popravkov programov in iger ter za družine, ki veliko časa preživijo na internetu. Cena mesečne naročnine tega paketa je 41,00 EUR, v primeru, da naročnik ni uporabljal IP Telefonije. V nasprotnem primeru se IP Telefonija zaračuna po mesečni porabi naročnika in cenikom skladnim za paket Trio. V primeru, da želi stranka še dodatno telefonsko številko, je to mogoče z doplačilom 3,00 EUR.

TRIO SIMETRIČNI - POSPEŠENI
Paket ima mesečno naročnino, v katero je vštet časovno neomejen dostop, neomejena količina prenešenega prometa, ter elektronski poštni naslovi za vso družino (predali velikosti po 100MB vsak). Hitrost prenosa podatkov je največ 40 Mbit/s v smeri proti naročniku ter 40 Mbit/s v smeri od naročnika proti internetu. Naročnik dobi en dinamični IP naslov. Paket je namenjen za redno pregledovanje spletnih strani, elektronsko poslovanje z banko, IRC in za snemanje popravkov programov in iger ter za družine, ki veliko časa preživijo na internetu. Cena mesečne naročnine tega paketa je 43,00 EUR, v primeru, da naročnik ni uporabljal IP Telefonije. V nasprotnem primeru se IP Telefonija zaračuna po mesečni porabi naročnika in cenikom skladnim za paket Trio. V primeru, da želi stranka še dodatno telefonsko številko, je to mogoče z doplačilom 3,00 EUR